Wat zijn de voordelen van een zwevende tv meubel?

Met een tv meubel kun je je tv goed neerzetten en zorgen dat je tv stevig blijft staan. Verder kun je met een speciaal meubel voor je tv ook alle spullen die bij je tv horen netjes opruimen en ook andere spullen opbergen. Je kunt er serviesgoed in opbergen of je theelichtjes en kaarsjes er een plekje geven dat altijd bij de hand is. Een zwevende tv meubel is één van de opties die je kunt kiezen als je op zoek gaat naar een meubelstuk om je tv op te zetten. We vertellen je in dit artikel alles over de voordelen van dit model en wat je er allemaal mee kunt doen.

Mooi design in je woonkamer

Een zwevende tv meubel is een mooie aanwinst voor je interieur. Het ziet er strak en verzorgd uit en is ook nog eens heel handig. Je kunt al je tv accessoires opruimen en zorgen dat de kabels van de apparaten die aangesloten zijn op het meubel netjes zijn weggewerkt en niet over de vloer slingeren. Dat geeft een strakke, opgeruimde uitstraling aan je woonkamer. Verder kun je zelf bepalen op welke hoogte je het meubel hangt en zo de perfecte hoogte om tv te kijken zelf bepalen.

Zwevende tv meubel voor meer ruimte

Met een zwevende tv meubel creëer je meer ruimte in een kamer. Je hebt niks op de vloer staan en je kunt makkelijk overal bij. Een zwevende kast geeft veel bergruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen en maakt dat je kamer er niet volgepropt uitziet. Je kunt het meubel als een echte eyecatcher plaatsen in huis. Of je nu kiest voor een zwart meubel of een meubel met hout. Een zwevend model is een statement in je huis en dat mag gezien worden.

Makkelijk schoon te houden

Het zwevende tv meubel is daarbij ook nog eens heel makkelijk als je houdt van een schoon en opgeruimd huis. Je hebt nooit meer last van veel stof dat onder je tv-kast vandaan komt, want je kunt moeiteloos met je stofzuiger onder het meubelstuk stofzuigen en dweilen is ook geen probleem. Met een meubelstuk dat niet op de vloer staat hou jij je kamer eenvoudig schoon en hygiënisch. Het model zelf is met een doekje en wat water of zeepsop goed schoon te houden.

Zwevende tv meubel voor optimaal gebruik woonkamer

Als je kiest voor het zwevende tv meubel dan maak je optimaal gebruik van je woonkamer. Een zwevende kast geeft optisch gezien meer ruimte en maakt ook dat de kamer er groter uitziet. Een ideale oplossing om kleinere ruimtes het idee te geven dat ze groter zijn. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die je hebt en heb je het idee dat je een zee van ruimte hebt. In een grotere ruimte heeft een zwevend model hetzelfde effect en creëert het ogenschijnlijk nog meer ruimte. Daarmee past een tv meubel dat je aan de muur hangt in elk interieur en in elke kamer.